2014/10/06

hairstyles

  Heisann,
minun hiukseni + joku tällainen malli 
= ??

Oon kasvattanut hiuksiani nyt 7 vuotta, tai siis yli 7 vuotta sitten lyhensin niitä viimeksi rutkasti. Nyt on kulunut ihan hujauksessa niinkin monta vuotta pelkällä latvojen karsimisella. Jokohan olisi aika johonkin uuteen?
Mulla on tosi vahva hiuslaatu, ja melko karhea. Takut ovat joka aamuinen problem, ja tangle angel joutuu harjaksillaan miljoona kertaa menemään takkupesäkkeeni läpi. Ja ehkä hyvällä hoitoaineella ja kärsivällisyydellä hiukseni ovat takuttomat, vartissa.
Jotain hiusteni laadusta kertoo ehkä se, että nykyään ne eivät kestä olla pariakaan päivää harjaamatta tai takut lähtevät vain saksilla, kun ennen saatoin kulkea viikon ilman että edes ajattelin sanaa hiusharja. Vaikka hius näyttää terveelle, eikä edes kovin pörröiselle, luulen että se voisi vielä enemmän vahvistua jos sitä vähän lyhentäisi..
Joten nyt olen sitten jonkun viikon miettinyt että olisikohan minusta leikkaamaan hiuksiani? Pitkiä suortuviani, yhyy itken jo hieman valmiiksi. Mutta kuitenkin kaipaisin muutosta ja tuollainen puolipitkä, olkapäille ulottuva (ei yhtään lyhyemp!!paras olisi just olkapäitä hipova).
Kun silloin ennen 6. luokkaa leikkasin hiukseni lyhyeksi, tukka alkoi taipua. Ihan piikkisuora hiukseni alkoi mennä siis laineelle. Nykyään pitkänä laineita on vähemmän kuin silloin, ja voin jopa jättää suoristamatta (mitä en olekaan tehnyt pitkään aikaan, yritin tälläkin vähän suojella hiuksiani). Mutta mitenköhän nyt käy? Tuleeko hiuksestani taas taipuisa ja suoristusraudasta aamuinen ystävä?
Tosin ei se kyllä pahalle näytä hieman kiharrallakaan, ainakaan noissa 2. kollaasin muutamassa kuvassa.
Eniten ehkä miellyttää 1. kollaasissa oleva Selena Gomezin hiusmalli (ilman otsista), tai sitten Heidi Klumin. Kaikki on oikeestaan kivoja, ja sikspä niitä oonkin katellu.
Noh, saa nähdä mitä teen vai teenkö mitään. Kysymys on kuitenkin ehkä siitä, että uskallanko. APUA.

<3: Emilia

(kuvat: google haku:
muut )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti