Huippu perjantai, ja muutenki huippu viikonloppu takana! Ensin perjantaina tyttöjen ilta Ellan ja Riinan kanssa: ruokaa, puhumista, ruokaa, puhumista ja ihanaa seuraa + pari söppänää koiraa. Lauantaina meidän ns, tuttavaperhe oli meillä yötä, ja tänään serkun syntymäpäivillä ja näin illalla vielä ihanaa Hannaa!<3 Ei oltu Hannan kanssa nähty pitkään pitkään aikaan, joten puhumista riitti! Joten mahtiviikonloppu takana, ja minä oon happy:)
Anteeksi, kun tämä postaustahti on niin hidas.. En vaan saa aikaseks kirjottaa, varsinkaan viikoilla, vaikka minulla on muutamia postauksia melkein jo kirjotettu. Minulla ei ole yhtään kouluinspiraatiota tällähetkellä, ja pitäis kirjottaa ruotsin aine, äidinkielen essee loppuun, lukupäiväkirja ja vielä kuvata kuvistyöhön jotakin nerokasta. Nyt menen lukemaan Sofi Oksasen Puhdistusta, ja kirjottamaan äidinkielen esseetä!
<3: Emilia
Tähän loppuun vielä meidän herkkupaprikoiden ohje, tämä on helppo tehdä; onnistuu kaikilta:
1. Tarvitset paprikoita, juustoraastetta ja jauhenlihaa.
2. Jauhenlihan tulee ruskistaa ensin pannulla ja maustaa:
3. Mausteina voit käyttää niitä mausteita millä yleensäkin maustat jauhenlihan. Me laitoimme suolaa, sipulirouhetta, paprikajauhetta ja pippuria.
4. Puolita paprikat ja täytä ne jauhenlihalla ja juustolla.
5. Paista uunissa n, 200 asteessa, niin kauan kuin juusto on sulanut ja paprika "paistunut". Eli siis suomeksi sanottunu, niin pitkään kuin itse haluat.
6. Valmista!
Ohjetta kannattaa myös soveltaa, ja paprikoiden sisällehän käy tonnikala, katkaravut, fetajuusto yms. Käyttäkää mielikuvitusta!:)
5. Paista uunissa n, 200 asteessa, niin kauan kuin juusto on sulanut ja paprika "paistunut". Eli siis suomeksi sanottunu, niin pitkään kuin itse haluat.
6. Valmista!
Ohjetta kannattaa myös soveltaa, ja paprikoiden sisällehän käy tonnikala, katkaravut, fetajuusto yms. Käyttäkää mielikuvitusta!:)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti